Om Ditmer

Vores vision er at skabe en positiv forandring igennem nysgerrighed, sund fornuft og godt håndværk – at vi skaber løsninger, som har en reel effekt hos kunderne og brugerne. Vi tror på, at vejen til at skabe resultater er, at fastholde og udvikle et miljø, hvor der er kort vej fra tanke til handling – hvor vi let kan omsætte abstrakte behov eller problemer til en løsning, som kan deployeres med et klik.

Vi lægger vægt på at blive dygtigere og på at spille hinanden bedre, men også på at vi har en kultur, hvor den enkelte tager ansvar, og kan udfolde sit talent.

Vi arbejder på tværs af brancher, og arbejder typisk med løsninger, hvor der er tale om komplekse processer. Vi lægger stor vægt på, at turde udfordre hinanden og kunderne for at skabe de bedste løsninger igennem indsigt og ved at krydsbestøve løsninger med erfaringer fra forskellige brancher.

Uanset om det handler om at lykkedes sammen med Naturvidenskabernes hus med at skabe en konkurrenceplatform, at udvikle Parkeringsløsningen ParkInCph på 8 uger sammen med Udviklingsselskabet By & Havn, eller end-to-end procesunderstøttelse der løfter kundeoplevelsen hos Bandagist Centret, så handler det om, at vi tør tage ansvar og favner dialogen med kunder og brugere.

Vi har stort fokus på at løfte kundeoplevelsen – både i form at den gode løsning som skabes, men også processen undervejs og vi arbejder tværfagligt blandt andet i tæt samspil med vores UX- og Designteam.

Lige nu er vi 55 skarpe og sjove hoveder, der brænder for at skabe nye digitale muligheder sammen med vores engagerede og ambitiøse kunder. Men vi har brug for flere dygtige kolleger til at forsætte vores udvikling – det er her, du kommer ind i billedet.

Jobbet som udviklingskonsulent

Som udviklingskonsulent hos Ditmer indgår du i en af vores projektgrupper, hvor du har travlt med at lave fede løsninger sammen med vores kunder. Vi lægger vægt på at forstå kundernes hverdag, og omsætte det til løsninger som flytter vores kunder.

Derfor er det ikke nok, at du er dygtig til at skrive letlæst og enkel kode – det er vigtigt – men det er også vigtigt, at du kan omsætte problemer og behov til et teknisk design og tilhørende løsning sammen med dine kolleger.

Vores projektgrupper består typisk af 2-8 personer, hvori der indgår en projektleder og en teknisk ansvarlig, som agerer Lead i gruppen, understøtter retningen for løsningerne og sørger for at vi løser opgaver i henhold til vores guidelines.

I og med at vi brænder for .NET, og det er vores fortrukne legeplads – vi laver kun Java, når vi laver apps – så er det vigtigt, at du brænder for at blive en dygtig håndværker inden for .NET. Det er også vigtigt, at du har lyst til at blive bedre, og at du kan rumme dilemmaet om, at vi skal være dygtige, men at vi ofte kun bliver dygtigere, når vi sparrer med andre, eller beder om hjælp, når vi sidder fast.

Vores kultur for frihed under ansvar og selvorganisering stiller krav om, at du er udadvendt og trives i et socialt miljø, og det skal falde dig naturligt at tage ansvar for gode relationer til både kunder og kolleger.

Størstedelen af vores kunder er danske. Derfor er det nødvendigt, at du behersker dansk og engelsk i tale og skrift.

Vores forventninger til dig

 • At du er dygtig, og har mod på at blive bedre
 • At du er nysgerrig af natur – både på kunder, kolleger og på at finde gode løsninger
 • Erfaring med at arbejde i projektgrupper
 • Erfaring med arkitektur og design af løsninger er et plus - ikke et krav
 • En uddannelsesmæssig baggrund som datalog, softwareingeniør, datamatiker el.lign. på mindst bachelorniveau
 • Mindst 1 års erfaring med webbaseret softwareudvikling
 • Har greb om hele udviklingsstakken, uden nødvendigvis at være 100m mester i alle facetter
 • Erfaring med udvikling af løsninger i C# og ASP.NET MVC/CORE
 • God fornemmelse for SOLID principper og Clean Code
 • Det er en fordel, men ikke et krav hvis du har erfaring med GIT, React og TypeScript

Vi tilbyder

 • Faglig udvikling gennem Ditmer Academy, interne læsegrupper, workshops, ugentlige "Vidensrundstykker" og relevant uddannelse
 • Dygtige og imødekommende kolleger med hjertet på rette sted, en høj faglighed og ambitioner
 • Fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejdsplads
 • Et uformelt og afslappet miljø med en udadvendt og humoristisk tone
 • Ubetinget Danmarks bedste frokostordning
 • Fysioterapeut og sundhedsforsikring
 • Fleksibel pensions- og forsikringsordning
 • En bred vifte af sociale arrangementer - Du kan lige nå med til julefrokosten
 • Danmarks lækreste kontorlokaler (...siger mange til os :-))

Det praktiske

Tiltrædelse: 1. december 2019.
Ansøgningsfrist: 13. oktober– men møder vi den rette kandidat før den tid, er vi klar til at slå til!

Grundet behovet for videndeling og daglig sparring forventer vi, at du bor inden for en times kørsel fra Aarhus.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning i dag.

 

Søg jobbet online

 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så er du velkommen til at kontakte Projektchef Toke Lund Pedersen på mail tdp@ditmer.dk / +45 8734 4469 eller Operation Manager Jan Bökstedt på mail jsb@ditmer.dk / +45 87 34 22 39