Hos Ditmer er vi dybt passionerede om alle aspekterne ved softwareudvikling. I fællesskab med kunden fører vi idéer, koncepter og undervisningsforløb ud i livet, og vi ser ikke os selv som en leverandør, som blot modtager en bestilling og leverer en ordre.

Vi ved, at en bæredygtig løsning skal udvikles og drives i fællesskab, så vi insisterer på et forpligtende partnerskab. Vi kræver, at du har lyst til at mødes med os – og vi ved, at det krav forudsætter, at vi lever op til dine forventninger. Og at de løsninger, vi udvikler i samarbejde, gør en positiv forskel for din organisation.

Få digitaliseret din forretning med vores services
– hver for sig eller som en samlet pakke

Vi vil vores kunder det bedste, og vi er principfaste

Vi er ikke en leverandør

 • Vi leverer ikke blot en løsning og smutter igen
 • Vi ser vores samarbejder som et ægteskab – der skal være et match, og det skal vare længe
 • Vi er nysgerrige, og vi udfordrer dig

Vi siger også nej

   • Vi er ærlige og siger, hvad vi mener er bedst for din virksomhed
   • Vi har høje ambitioner på dine vegne, men er også realistiske. Gode ideer, der ikke kan realiseres, er alligevel ikke så gode

 

Vi løfter i flok

  • Vi stiller et helt digitaliseringshus til rådighed og kan trække på 11.000 specialiserede kolleger

 

3 mænd går ud af mødelokale

Digital Rådgivning

Hos Ditmer opnår vi i fællesskab indsigt i dit digitale potentiale og fastlægger en digitaliseringsstrategi for din virksomhed. Strategien dækker både over kort- og langsigtede mål og indeholder en overordnet handlingsplan, der vil sikre, at I når målstregen.

Læs mere

Indsigt

Nysgerrighed og dyb forståelse for din virksomhed og jeres kunder er alfa og omega for at lykkes – og dermed afgørende for os. Gennem en dybere indsigt afdækker vi jeres eget og brugernes behov, hvilket sikrer en brugervenlig løsning, allerede før selve udviklingsarbejdet begynder.

Læs mere

Mand afholder møde
2 designere arbejder på computer

Koncept og design

Vi tager jeres visioner fra abstrakte ideer til konkrete prototyper, I kan føle og mærke på. En gennemarbejdet konceptualisering vil give jer en klar ide om løsningens endelige funktioner og look, hvilket giver det bedst mulige resultat.

Læs mere

 

Digitale projekter

Vi har gennem 20 år stillet et helt digitaliseringshus til rådighed for vores kunder, og vi har udviklet alt fra digitale kundeportaler til administrative løsninger. Med Ditmer som samarbejdspartner kan vi i fællesskab specialisere en løsning, der passer lige netop din virksomhed.

Læs mere

Softwareudvikler arbejder på computer
2 ansatte holder et møde

Implementering og undervisning

Vi hjælper dig gennem opstarten på et nyt projekt og sørger for en effektiv forankring – både blandt medarbejdere og brugere. Løbende statusmøder og undervisnings-workshops sikrer de bedste forudsætninger for, at løsningen er nøgleklar allerede fra den første dag.

Læs mere

Drift og support

Hos Ditmer stiller vi hele vores supportteam til rådighed, og vi hjælper gerne med brugersupport i alle dens afskygninger. Du kan altid vide dig sikker på en vagtsom overvågning, der vil fange eventuelle fejlmeldinger og sikkerhedsangreb.

Læs mere

Softwareudvikler har samtale over telefon

Læs hvordan vi har skabt værdi for vores kunder