Hos Ditmer er vi dybt passionerede om alle aspekterne ved softwareudvikling, og i fællesskab med kunden fører vi ideer, koncepter og undervisningsforløb ud i livet.
Vi ser ikke os selv som leverandører, hvor du blot bestiller en løsning og ikke hører fra os igen, før projektet står færdigt. I stedet får du en længerevarende partner, du ynder at mødes med, og som leverer en løsning der føles som skabt til din virksomhed.

Som kunde bestemmer du om dette skal fungere som en isoleret service, eller startskuddet på en rejse, hvor vi sammen går fra det første behov til jeres endelige digitale målsætning. Nedenfor vil du kunne se de mange ydelser vi kan tilbyde dig, når du indgår et samarbejde med Ditmer.

Vi tilbyder følgende services

Vi vil vores kunder det bedste, og er principfaste

Vi er ikke en leverandør

  • Vi leverer ikke blot en løsning og smutter igen
  • Vi ser vores samarbejde som et ægteskab, der skal være et match og det skal vare længe
  • Vi er nysgerrige og udfordrer dig

Vi siger også nej

  • Vi er ærlige, og siger hvad vi mener er bedst for din virksomhed
  • Vi har høje ambitioner for jer, men er samtidigt realistiske
  • Vi ser gerne et ligeværdigt forhold, hvor begge parter får sagt sit

Vi løfter i flok

  • Vi stiller et helt digitaliseringshus til rådighed
  • Vi stiller klar med 60+ medarbejdere der bløder digitalisering
3 mænd går ud af mødelokale

Digital Rådgivning

Hos Ditmer opnår vi i fælleskab indsigt i dit digitale potentiale, og fastlægger en digitaliseringsstrategi for din virksomhed. Dette dækker både over korte -og langsigtede mål, samt en overordnet handlingsplan, der vil sikre I når målstregen.

Læs mere

Indsigt

Nysgerrighed, dyb forståelse for din virksomhed og jeres kunder, er alfa omega hos Ditmer. Gennem en dybere indsigt afdækker vi jeres eget og brugernes behov, hvilket vil sikre en brugervenlig løsning allerede før selve udviklingen er startet.

Læs mere

Mand afholder møde
2 designere arbejder på computer

Koncept og design

Vi tager jeres visioner fra abstrakte ideer til konkrete prototyper i kan føle og mærke på. En gennemarbejdet konceptualisering vil give jer en klar ide om løsningens endelige funktioner og look, hvilket giver det bedst mulige resultat.

Læs mere

Digitale projekter

Vi har gennem 20 år stillet et helt digitaliseringshus til rådighed for vores kunder, og har udviklet alt fra digitale kundeportaler til adminstrative løsninger. Med Ditmer som samarbejdspartner kan vi i fællesskab specialisere en løsning, der passer lige netop din virksomhed.

Læs mere

Softwareudvikler arbejder på computer
2 ansatte holder et møde

Implementering og undervisning

Vi hjælper dig gennem opstarten på et nyt projekt, og sørger for en effektiv forankring, både blandt medarbejdere og brugere. Løbende statusmøder og undervisningsworkshops vil sørge for de bedste forudsætninger for at du kan bruge løsningen allerede fra den første dag. 

Læs mere

Drift og support

Hos Ditmer stiller vi hele vores support team til rådighed, og hjælper gerne med brugersupport i alle dens afskygninger. Du kan altid vide dig sikker på en vagtsom overvågning, der vil fange eventuelle fejlmeldinger og sikkerhedsangreb.

Læs mere

Softwareudvikler har samtale over telefon

Læs hvordan vi har skabt værdi for vores kunder