Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

Aktuelt

Nye projekter, nye arrangementer, nye hoveder på kontoret. Hver dag sker der noget i Ditmer, og her kan du læse om noget af det.

Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her :)

Går du med en digital udfordring, som ikke har en umiddelbar løsning, men som er kritisk for din virksomhed? Så er Ditmers "Kickstart Digitalisering" workshop noget for dig.

Har I brug for overblik over, om alle medarbejderne har registreret ferie? Hvilken bibeskæftigelse udvalgte faggrupper har? Eller hvilke devices, der bruges rundt i organisationen?

I de seneste måneder har vi arbejdet intenst på nye funktioner til DitmerFlex. Målet er, at DitmerFlex skal forblive det foretrukne system til at digitalisere arbejdsgange. I denne artikel fortæller vi om 5 af de nye funktioner.

Hele 35 deltagere fra kunder på DitmerFlex var mødt frem til kundeklubarrangement. Se hvad fire af dem fortæller om at bruge platformen.

EduAdm får stribevis af nye funktioner. "Med opdateringen gør vi EduAdm endnu bedre til at skabe overblik over eleverne, udnytte praktikstedernes kapacitet og til at kommunikere sikkert med elever og praktikvejledere,” siger projektleder Mikkel Bjerregaard fra Ditmer.

Kræver det ikke flere måneder og en stor sum penge at digitalisere arbejdsgange i en kommune?

Glædelig jul fra os alle :)

Ditmer er sammen med By & Havn i København i fuld gang med en ny digital parkeringsplatform, der skal effektivisere og automatisere processerne ved salg, betaling, opsigelse og administration af parkeringslicenser.

Ditmer var i 2017 blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor. Det er vurderingen fra UdbudsVagten, som samtidig har certificeret os som ”Eliteleverandør til det offentlige 2018”.

Vi har glædet os – nu er det endelig blevet tid! Sig stort velkommen til Damir og Gert!

Hvordan kan man udvikle mere brugervenlige, digitale løsninger, der i højere grad gavner kundernes forretning? Svarene er formentligt forskellige, men i digitaliseringshuset Ditmer er svaret Embla.

Fire nye hos Ditmer

Kæmpe hurra for Linda, Chris, Thomas og Jannie, som vi i april/maj har sagt velkommen til!

Fire nyuddannede akademikere har de seneste tre måneder hjulpet Ditmer med at skærpe den organisatoriske implementering af virksomhedens digitaliseringsplatform DitmerFlex.

Glædelig jul fra os alle :)

Både private og offentlige virksomheder arbejder på at skabe sammenhængende ydelser og kunderejser for kunder og borgere. Brugernes forventninger er støt stigende, men deres behov og adfærd lader sig vanskeligt forudsige og planlægge præcist, og dermed kommer vores almindelige projektmodeller ofte til kort.

Udviklingsteams skal droppe kontraproduktive brainstorms og i stedet bruge Design Sprints.

Byd rigtig hjertelig velkommen til Michael, Tobias og Mathias, som alle tre skal arbejde med udviklingsprojekter og produkter i Ditmer.

Efteråret byder på en masse spændende opgaver hos Ditmer, men også nye ansigter. Vi er så heldige at Aleksander, Jeppe og Jesper har lyst til at slå deres praktikant-folder ved Ditmer i efteråret. Her kan du lære dem lidt bedre at kende. Hjertelig velkommen til jer alle tre :)

Selvom vi har rygende travlt, skal I nu ikke snydes for lige at høre lidt mere om vores fire nye kolleger ved Ditmer! Vi har stillet dem om fem spørgsmål – du kan læse deres svar lige her.

En lille gulehilsen fra os alle :)

Daginstitutioner i Rebild Kommune får bedre overblik og understøttelse af tidlig indsats i børnesager med nyt dialogværktøj.

Horsens Kommune har taget livtag med papirtyranniet og vil digitalisere 100 manuelle processer inden for alle direktørområder inden udgangen af 2017 med platformen DitmerFlex.

De danske professionshøjskoler har sammen med Ditmer udviklet et fælles system, der kan håndtere eksamensbeviser og levere dem direkte til brugernes e-Boks.

Ditmer er med på to guidede ture på Digitaliseringsmessen 2016.

På Digitaliseringsmessen 2016 i Odense har Ditmer arrangeret en række oplæg under navnet DitmerTalks. Ses vi?

Kan du gætte, hvem der er undervandsjæger, og hvem der er mere til thaiboksning?

Vejle Kommune har løftet borgernes oplevelse af service ved at bruge borgernes tilbagemeldinger på kommunens selvbetjeningsløsninger.

Vejle Kommune gentænker serviceoplevelsen ved at lade brugerne systematisk evaluere kommunens selvbetjeningsløsninger.

Silkeborg Kommune har taget kampen op mod de manuelle arbejdsgange på HR-området med digitaliseringsløsningen DitmerFlex.

Sammen med Dansk Energirådgivning skal Ditmer udvikle et onlineværktøj, der gør det lettere at få tilskud til energiforbedringer.

Med løsningen DitmerFlex digitaliserer medarbejderne i Tønder Kommune selv de administrative arbejdsgange.

Den 45-årige Maybritt Damgaard Kirkeby er ansat som ny regnskabsassistent.

Det danske sundhedsvæsen bliver fortsat mere digitalt, og nye løsninger rettet mod patienter vinder indpas.

Ditmer har sammen med BDO udviklet et nyt dokumenthåndteringssystem, der understøtter lettere og hurtigere videndeling i revisionsvirksomheden.

Syv professionshøjskoler udvikler sammen med Ditmer et nyt system, der skal effektivisere fremstillingen af op mod 20.000 eksamensbeviser om året.

En lille julehilsen fra os alle :)

HOLDNING Kommunerne skal eksperimentere digitalt og se it-projekter som skabelsesprocesser, mener Ditmers Johan Bitsch Nielsen.

Forleden lagde Ditmer hus til kickoff-møde for internetfestivalen Internet Week Denmark. Her er lidt indtryk fra dagen :-)

Med løsningen DitmerFlex har Horsens Kommune digitaliseret en række manuelle arbejdsgange, som tidligere tog lang tid for sagsbehandlerne.

Projektleder Kasper Wamberg fra Vejle Kommune giver tre gode råd til, hvordan du lykkedes med dit næste digitaliseringsprojekt.

Ditmer har sammen med Danske Døves Landsforbund udviklet en app, der gør det lettere for døve at ringe efter hjælp.

Ditmers digitale mødeløsning eDagsorden er netop blevet skilt ud i det selvstændige selskab First Agenda A/S.

HOLDNING: Ved at tænke app-orienteret i udviklingen af digitale løsninger kan kommuner understøtte dialog, involvering og transparens mellem borgere og kommune.

Vejle Kommune har digitaliseret de manuelle arbejdsgange på HR-området med en effektivisering og mere præcise data til følge.

Sammen med Ditmer har Dansk Flygtningehjælp udviklet en løsning, der har effektiviseret kommunernes booking af tolke hos organisationen.

Vejen Kommune siger nu farvel til papirblanketterne i administrationen og sætter strøm til en række interne arbejdsgange.

Så er der nye ildsjæle på kontoret. Kan du gætte, hvem der elsker kød, og hvem giver den gas på mountainbiken i Marselisborgskovene?

Som led i festivalen Internet Week Denmark 2015 lægger Ditmer den 3. juni kl. 8-13 hus til minikonferencen UX Yourself 2015.

Hun er lige så sej til support, som hun er til at drøne ned af skovstierne på sin mountainbike. Marianne er ny supportkonsulent i eDagsorden-teamet.

Den nye søgeportal arkiv.dk gør knap to millioner historie billeder og dokumenter tilgængelige hjemme i lænestolen.

Frederikssund Kommune er for nylig gået i drift med det brugerklubejede ESDH-system SBSYS efter en vellykket implementering med organisationen i fokus.

...og skiløberens forvredne knæ er registreret med tid, sted og skade.

Et nyt system effektiviserer bookingen af tolke i Aarhus og Odense kommuner.

Vi ser frem til et fortsat vellydende samarbejde i 2015.

Stadig flere it-projekter udvikles efter en agil tilgang. Her fortæller tre organisationer, hvad de har lært af tre agile projekter.

En ny dialogportal skal gøre det lettere at sikre en sammenhængende indsats i børnesager i Mariagerfjord, Rebild og Frederikshavn.

Sikkerhedsstyrelsen har digitaliseret en række papirblanketter med platformen DitmerFlex, og resultaterne er til at føle på.

Byd velkommen til Martin, der netop er startet i eDagsorden-teamet.

Store besparelser og hurtigere fremsøgning af gamle bilag. Det er resultaterne af et nyt digitalt blanketsystem på Uddannelsescenter Holstebro.

Offentlige organisationer kan spare mange penge ved at digitalisere de traditionelle papirblanketter. Vi giver 10 gode råd til hvordan.

En ny vision skal styrke de digitale fællesskaber i Skanderborg. Vi har mødt kommunen for at høre hvordan.

Sig velkommen til Anne, Leif og Lars. Læs hvem af dem, der er vild med 90'er-spil, tripper over scifi-serien Doctor Who og stadig hepper på AGF.

Der er store gevinster at hente i kommunerne ved at digitalisere de interne arbejdsgange, lyder rådet fra Ditmers Torsten Boye.

En ny portal skal effektivisere håndteringen af mange tusinde praktikforløb på professionshøjskolerne.

Hun er lige så hård til usability, som hun er skarp til datavisualisering. Og så elsker hun Doctor Who. Mød ny kollega Anne.

Vi har bygget om på vores website og beklager, hvis du støder på fejl eller mangler.

Vi er glade for at byde velkommen til Thomas, Michael og Hanne. Kom forbi og sig hej!

Projekttavle hos Ditmer

Med metoden Design Studio tegner vi dit projekt sammen med dig, før vi koder noget som helst. Få svar på seks skarpe spørgsmål.

Frank, Mikkel og Jan er netop startet som udviklingskonsulenter og er klar til at give den fuld gas. Kommer du forbi og siger hej?

Vi har netop sagt velkommen til en supportekspert, en implementeringshaj, en softwarespecialist og en organisationskonsulent

Flere boligforeninger smider papirbunkerne til bestyrelsesmøderne ud og erstatter dem med eDagsorden.

Så er der igen nye folk på kontoret. Vi er rigtigt glade for at byde velkommen til Jens og Martin, der begge er startet den 3. februar.

Ny billedbank gør det muligt for medarbejdere i Aarhus Kommune at hente vejledninger på pc, tablets og mobil.

Den offentlige sektor bør satse mere på serviceorienterede apps med afsæt i brugernes behov, mener Morten og Johan fra Ditmer.

Holstebro Kommune er netop gået i drift med ESDH-systemet SBSYS, der er udviklet af Ditmer i samarbejde med en brugerklub.

Vi har netop budt velkommen til den 22-årige Søren Lorentzen, der er startet i praktik som udviklingskonsulent.

Vi har netop ansat den 27-årige Tore Lundgren Stubbe som ny udviklingskonsulent.

Elegant som en fægter, hurtig som en skiløber og klog som en skakspiller.
Et godt hold må have mange forskellige talenter for at lykkes.

Ballerup Kommune er netop skiftet til dagsordenssystemet Agenda Management, hvilket har øget effektiviteten markant.

Mange kommuner kan med fordel gentænke brugen af business cases, mener Johan Bitsch Nielsen fra Ditmer.

Stadig flere danske råd og nævn siger farvel til papirbunkerne og goddag til iPads på mødebordet

Over 50 politikere i Oslo Kommune er netop skiftet til den digitale mødeløsning eDagsorden.

Vi siger velkommen til Kenneth, Laura, Michael og Stefan, der har indtaget hvert sit nye skrivebord hos Ditmer.

Med et nyt tidsregistreringssystem kan lærerne på VUC Aarhus registrere timer på et splitsekund.

Ditmer skal udvikle en søgeportal, som gør over 2,5 millioner billeder og arkivalier fra Danmarkshistorien tilgængelige på nettet

En ny platform til selvbetjening i Hjørring Kommune giver muligheder for borgere og virksomheder.