Vi rådgiver om effektiv on-boarding, uddanner superbrugere og drifter jeres løsning, så den baner vejen for de ønskede forandringer i jeres organisation.

Implementering

Return on investment (ROI) i praksis forudsætter, at brugerne tager løsningen i brug, så en vellykket implementering er afgørende. Den rent tekniske implementering og idriftsættelse er automatiseret og standardiseret.

Hypercare

Ved idriftsættelse af nye løsninger eller større ændringer tilbyder vi en hypercare-periode, hvor vi står klar med ekstra intensiv support og støtte til jeres superbrugere og hurtig håndtering af fejl og udfordringer.

Onboarding

Med vores 9-trins tjekliste til vellykket onboarding hjælper vi jer med at onboarde brugere på jeres løsning, hvad enten det gælder interne eller eksterne bruger og uanset om løsningen er selvforklarende eller et kompliceret ekspertsystem.

Service og support

Vi står klar med support og støtte til jeres superbrugere og hjælper jer med konfiguration og integrationer. Flere og flere løsninger kører i skyen eller som Software-as-a-Service (SaaS), men hvis I selv hoster løsningerne, kan vi hjælpe jeres it-afdeling med applikationsdriften.

Drift og cloud

Vi leverer løsninger som Software-as-a-Service, hvor I ikke selv skal installere software og vi kan også sørge for hosting af jeres løsning i vores private cloud i ISO27001-certificeret datacenter eller i public cloud i Microsoft Azure.

Uddannelse og Workshops

Vi bygger intuitivt software, men hvor det er nødvendigt, gennemfører vi uddannelse i brugen af løsningerne og hjælper jer med selv at uddanne brugere. Workshops om ændrede forretningsgange og processer som følge af nye digitale løsninger kan ofte hjælpe en vellykket implementering på vej.

Læs mere om Ditmers services

Nysgerrig på hvordan vi skaber resultater der virker i praksis, så ring til Morten.