Vi etablerer sikker, standardbaseret og brugervenlig software til tiden og økonomien med brug af de bedste og mest udbredte teknologier og metoder.

Agil softwareudvikling

Vi bygger softwareløsninger baseret på en Microsoft teknologistak og agile metoder, så vi sikrer understøttelse af jeres forretningsmæssige behov og reducerer risici undervejs. Vi anvender anerkendte frameworks og vores egen, gennemprøvede standardplatform, hvilket giver en hurtigere udviklingstid og bedre udnyttelse af jeres ressourcer.

Integration

Vi etablerer stabile, sikre og velfungerende integrationer med interne og eksterne løsninger. Vi har over tid skabt integrationer til mere end 250 systemer og services internt hos vores kunder, hos tredjepartsleverandører og i skyen og vi får det altid til at virke.

Standardprodukter

Vi leverer en række standardprodukter, der kan automatisere og optimere jeres arbejdsgange, selvbetjening, beslutnings- og mødeprocesser. Vi implementerer og integrerer produkterne i jeres nuværende, digitale setup.

Usability testing

Vi går op i brugervenlighed og afprøver og vurderer brugervenligheden i løsningerne vha. anerkendte metoder og teknikker, så brugerne kan få løsningen til at fungere. Vi har styr på tilgængelighed og kan sikre compliance med WCAG-standarden.

Digital design

Vi designer brugergrænseflader, der understøtter oplevelsen af jeres digitale services. Designet sker på baggrund af research, workshops og dialog med dig. Vi bruger vores designsystem Embla, der reducerer tidsforbruget til design og udvikling af projektet.

Application Framework

Med vores udviklingsplatform Ditmer Application Framework, starter udvikling af din softwareløsning ikke fra bunden. Derimod genbruger vi kode som indgår i en hver softwareløsning, og dermed sparer I udviklingstimer. Platformen har form af et skelet, og håndterer sikkerhed, infrastruktur og øvrige basale elementer.

Case: By & Havn

Skræddersyet software giver By & Havn nye muligheder

En effektiv proces med stor brugerinvolvering gjorde det muligt at udvikle og sætte en kompleks, digital parkeringsplatform i drift på kun to måneder.

LÆS CASEN

Læs mere om Ditmers services

Brug for forretningsorienteret softwareudvikling? Så tag fat i Toke.