Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
24. marts 2014

Fire nye på Ditmer-holdet

Vi har netop sagt velkommen til en supportekspert, en implementeringshaj, en softwarespecialist og en organisationskonsulent

Kennet Strand

Den 35-årige Kennet Strand er ansat som support- og projektkonsulent, hvor han primært skal arbejde med support af ESDH-systemet SBSYS. Systemet bruges i dag af 16 kommuner samt Region Midtjylland, og fire flere kommuner er på vej til at bruge det.

Kennet har de seneste 10 år været ansat som systemadministrator hos tekstilvirksomheden Kvadrat A/S, hvor han arbejdede med en række forskellige it-relaterede opgaver. Han har tidligere i en kort periode været ansat i IT-afdelingen i Syddjurs Kommune, hvor han stod for drift og vedligeholdelse af applikationer og hardware.

Kennet er uddannet datamatiker fra Aarhus Købmandsskole. Og så har han en række funky fritidsinteresser, der strækker sig lige fra strabadserende vandreture langs de danske kyster til karate, hvor han er den stolte indehaver af et grønt bælte med sort snip. Banzai!

Ring eller skriv til Kennet på 87 34 22 35 og kst@ditmer.dk

Lisbeth Fog

Den 36-årige Lisbeth Fog er ansat som organisations- og implementeringskonsulent, hvor hun skal arbejde med implementering af ESDH-systemet SBSYS i nye organisationer. Lisbeth kommer fra en stilling som SBSYS-koordinator i Mariagerfjord Kommune, hvor hun har arbejdet med implementering og udvikling af nye funktioner og moduler til ESDH-systemet og som arkivleder af Mariagerfjord Kommunearkiv.

Tidligere har Lisbeth arbejdet som projektkoordinator i Brugerklubben SBSYS og som bibliotekar på Silkeborg Handelsskole. Lisbeth er uddannet cand.scient.bibl. fra Danmarks Biblioteksskole og har en PRINCE2 projektlederuddannelse. Og så er hun noget af en spillenørd, der jævnligt knuser vennerne i brætspil og flere gange har deltaget i DM i bridge. Målet er naturligvis en medalje!

Ring eller skriv til Lisbeth på 87 34 22 34 og lif@ditmer.dk

Bo Sunesen

Den 32-årige Bo Sunesen er ansat som udviklingskonsulent. Han skal blandt andet arbejde med videreudvikling og vedligeholdelse af ejendomsmæglerkæden home's CRM-system, som er udviklet i samarbejde med Ditmer. Bo kommer fra en stilling som software engineer hos it-virksomheden Cryptomathic, hvor han de seneste fire år har arbejdet med videreudvikling og vedligeholdelse af login-løsningen NemID.

Han er uddannet datalog fra Aarhus Universitet med speciale i softwareudvikling. Og så er han et aktivt friluftsmenneske, der brænder for at komme udendørs og lufte vandrestøvler, golfkøller og slalomski. For tiden ynder han at stige til vejrs iført hjelm, hoftesele og klatreline for at styrke sine evner i sportsklatring. 

Ring eller skriv til Bo på 87 34 22 33 og bos@ditmer.dk

Danni Giørtz-Jørgensen

Den 41-årige Danni Giørtz-Jørgensen er ansat som intern organisationskonsulent. Han skal arbejde med interne it- og administrative projekter, udvikling og drift af administrative processer, økonomiopfølgning samt HR-relaterede og andre administrative opgaver.

Danni kommer fra en stilling som direktionsassistent i trafikselskabet Midttrafik, hvor han de seneste syv år har haft ansvaret for betjening af den politisk valgte bestyrelse, direktionen og ledergruppen samt en række strategiske projekter. Danni har tidligere været ansat i Aarhus Amt, hvor han blandt andet var ansvarlig for indførelse af ESDH-systemet SBSYS i Veje og Trafik, og i Jyske Bank, hvor han arbejdede med personale- og kompetenceudvikling.

Danni er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. Og så har han en perlerække af fritidsinteresser, der strækker sig lige fra bøger, koncerter og teater til ture i skoven, tennis og velsmagende ferier i Europa og USA.

Ring eller skriv til Danni på 87 34 22 32 og dgj@ditmer.dk

Vil du vide mere om ledige jobs eller høre, hvordan det er at arbejde hos Ditmer? Ring til Toke!
Toke Lund Pedersen
Projektchef