Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
07. december 2016

Glædelig gul & godt nytår

En lille gulehilsen fra os alle :)

NB! Du kan se en stor version af julefotoet her :) Psst .. også hvis du vil se det på mobil

Har man rørt bare en smule ved digitalisering, ved man at man skal kunne lære nye ting meget hurtigt. Farvepsykologien hævder, at gul er den farve, der bedst sætter os i stand til at lære nyt og som inspirerer tanker og nysgerrighed. Derfor har vi fundet de gule farver frem, så vi sammen med jer kan skabe de løsninger, der bedst bringe jeres forretning endnu længere.
 
2016 har budt på meget nyt. Mere end 60 organisationer digitaliserer nu arbejdsgange med DitmerFlex og har gennemført over 1,5 mio. processer digitalt. Syv kommuner er i gang med at løfte deres tidlige hjælp til udsatte familier med LetDialog. Vi bygger verdens bedste rejsebooking sammen med Slopetrotter Skitours. Med Professionshøjskolerne har vi automatiseret produktionen af eksamensbeviser. Dansk Energirådgivning har udviklet produktet energiØkonomi sammen med os. Der er mange flere spændende projekter, og vi glæder os over, at det ofte bliver til langvarige samarbejder.
 
Imidlertid blev 2016 også året, hvor nye udbud har betydet, at vi ikke længere skal implementere og udvikle ESDH-systemet SBSYS. Vi er stolte af den succesfulde rejse, vi har bidraget til, siden forløberen for SBSYS blev undfanget her i huset i 1999 og ønsker SBSYS fortsat held og lykke på den videre rejse. Vi fortsætter naturligvis samarbejdet om digitalisering med kommuner, regioner og andre offentlige institutioner, hvoraf en del er SBSYS-medlemmer.
 
En gul førertrøje kan man ikke give sig selv. Det er vores mål, at I giver os den på, når vi opfylder vores ambition om at være den bedste samarbejdspartner på digitalisering, I kunne forestille jer. Vi vil give den gas på den store klinge for at være netop dét og glæder os til vores fælles udfordringer næste år.

Rigtig glædelig gul og godt nytår fra alle os i Ditmer

NB! Du kan se en stor version af julefotoet her :) Psst .. også hvis du vil se det på mobil

Nedenfor kan du se vores julehilsner fra 2015, 2014 og 2013 :)

Hvem er hvem?

Her kan du se, hvem der gemmer sig bag udklædningen (inkl. lån af body doubles fra First Agenda) (pssst... klik her på mobil!)

Vil du læse mere?

En lille julehilsen fra os alle :)
Vi ser frem til et fortsat vellydende samarbejde i 2015.
Elegant som en fægter, hurtig som en skiløber og klog som en skakspiller.