Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
07. juni 2019

Kom i gang med digitalisering - gratis workshop

Går du med en digital udfordring, der ikke har en umiddelbar løsning, men som er kritisk for din virksomhed? Så er Ditmers gratis "Start digitalisering" workshop noget for dig.

Vi tilbyder en enestående mulighed for dig og din virksomhed: nemlig at få kickstartet digitaliseringsprocessen og lavet en handlingsplan i løbet af blot 2 timer. Workshoppen består af 3 intense faser, hvor I starter med at beskrive forskellige udfordringer, hvorefter I udvælger en specifik udfordring som workshoppen vil fokusere på. I fase 2 nedbryder I udfordringen i mindre stykker og finder mulige løsninger. I 3. fase prioriterer I løsningerne og definerer en handlingsplan, så I kommer videre med at løse udfordringen. Under hele workshoppen byder Ditmer ind med best praksis viden om digitalisering, projektstyring og nye teknologiske muligheder - således at tekniske spørgsmål ikke bliver en stopklods for processen.

Zyberia kickstartede digitaliseringsprocessen med workshop

Virksomheden Zyberia ønsker at digitalisere skadesregistreringer af skiulykker. Idag foregår al registrering med blyant og papir, og derfor kan digitalisering af processerne minimere tidsforbruget og dermed også omkostningerne. Men, hvordan kommer man i gang? Hvilke udfordringer bør digitaliseres? Skal det være en app? Og hvilke teknologier bør vi anvende? Det var nogen få af de mange spørgsmål, som teamet bag Zyberia stod med, da de ankom til workshoppen.

“Ditmer har været helt fantastiske, både som sparringspartner men også til at gøre mulighederne helt konkrete” 

Jonas Jeppesen - CEO i Zyberia 

Dit udbytte af workshoppen: 

  • Identificering af jeres reele digitale udfordringer
  • Ideudvikling af mulige løsninger
  • Prioritering af de bedste løsninger
  • Handlingsplan for hvordan I får realiseret løsningen

Det praktiske:

  • Varighed: Vores workshop varer 2 timer og er for 3-6 deltagere
  • Dato og tid: Vi fastsætter en dato og tidspunkt sammen
  • Sted: Hos Ditmer A/S, Søren Frichsvej 44D, 8230 Åbyhøj
  • Pris: Gratis
Vil du vide mere om workshoppen? Så kan Søren hjælpe.
Søren Martin M. Andersen
UX- og designkonsulent