Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
01. december 2013

Nye ansigter på kontoret

Vi siger velkommen til Kenneth, Laura, Michael og Stefan, der har indtaget hvert sit nye skrivebord hos Ditmer.

Kenneth Fiil

Den 28-årige Kenneth Fiil er ansat som udviklingskonsulent og skal arbejde med en række forskellige udviklingsprojekter.

Kenneth kommer fra en stilling som software- og konceptudvikler i virksomheden House of Minds og har tidligere arbejdet som manager på videnscentret Innovation Lab, udviklingschef i softwarevirksomheden WebHQ og som softwareingeniør på Ingeniørhøjskolen i Aarhus. Kenneth er uddannet diplomingeniør i informations- og kommunikationsteknologi fra Aarhus Universitet.

Laura Nicoline Purup

Den 25-årige Laura Purup er ansat som ny organisations- og implementeringskonsulent og skal arbejde med implementering af ESDH-systemet SBSYS, som bruges af en række danske kommuner. Som led i sin ansættelse skal Laura gennemføre et treårigt erhvervs-ph.d.-forløb i samarbejde med Aarhus Universitet. Projektet får fokus på IT som katalysator for innovation.

Laura kommer fra en stilling som digitaliseringskonsulent i Miljø- og Teknik-forvaltningen i Randers Kommune, hvor hun havde ansvaret for implementering af SBSYS. Hun er uddannet cand.it. i IT og ledelse fra Aalborg Universitet.

Michael Dahl

Den 27-årige Michael Dahl er ansat som udviklingskonsulent. Han skal blandt andet arbejde sammen med Brugerklubben SBSYS om udvikling og implementering af det elektroniske sags- og dokumenthåndteringssystem SBSYS, som benyttes af en række danske kommuner og regioner.

Michael kommer fra en stilling som softwareudvikler i IT-virksomheden Cordura, som udvikler softwareløsninger og interaktive installationer til private og offentlige kunder. Han er uddannet datalog fra Aarhus Universitet, hvor han også har arbejdet som softwareudvikler på flere forskningsprojekter ved Datalogisk Institut.

Stefan Daugaard Poulsen

Den 33-årige Stefan Daugaard Poulsen er ansat som udviklingskonsulent og skal i den kommende tid arbejde med udviklingsprojekter for ejendomsmæglerkæden home.

Stefan kommer fra en stilling som udviklingskonsulent i Atea, hvor han arbejdede med udvikling af softwareløsninger til virksomhedstelefoni. Før Atea arbejdede Stefan blandt andet som udviklingskonsulent i udviklingshuset D60 og GIS-virksomheden ArtoGIS.

Sideløbende med sin erhvervskarriere har Stefan været taler på softwarekonferencer i ind- og udland, herunder Norwegian Developer Conference, Scandinavian Developer Conference og AANUG Developer Conference. Stefan er uddannet datamatiker fra Erhvervsakademi Dania i Skive.

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i Ditmer? Så ring til Toke
Toke Lund Pedersen
Projektchef