Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
12. august 2016

Tre nye ansigter på kontoret

Kan du gætte, hvem der er undervandsjæger, og hvem der er mere til thaiboksning?

Nikolaj Crump Hedegaard

Den 36-årige Nikolai Crump Hedegaard er ansat som kok hos Ditmer, hvor han sammen med køkkenchefen Kim skal stå for at lave lækker frokost til medarbejdere og gæster samt stå for forplejningen til møder. Nikolaj kommer fra en stilling som kok i kantinen hos Bestseller og har tidligere blandt andet været køkkenchef hos virksomheden Vola, køkkenchef på Café Dolly i Horsens og kok på Michelin-restauranten Søllerød Kro nord for København.

Nikolaj bor i Horsens sammen med sin kone og tre børn. Når han ikke er sammen med familien, bruger han tiden på at træne med det danske catering-landshold, som han vandt sølv sammen med til VM i 2013. Nikolaj er desuden en engageret harpunjæger, der ynder at fange hummere, pighvar og rødspætter i vandet langs de østjyske kyster.

Thomas Teilmann

Den 26-årige Thomas Teilmann er ansat som udviklingskonsulent i Ditmer, hvor han skal arbejde med udvikling af større webprojekter. Thomas kommer fra en stilling som softwareudvikler hos virksomheden iDeal Development, hvor han har arbejdet med udvikling til ASP.NET og Android. Thomas har blandt andet arbejdet på projekter for Langkær Gymnasium og Kulturnat Grønland.

Thomas er uddannet multimediedesigner og professionsbachelor i webudvikling fra Erhvervsakademi Aarhus. Han bor i Randers sammen med sin kæreste og deres søn på to år. Når han ikke giver den gas med programmering og bleskift, dyrker han thaiboksning og spiller musik.

Morten Nørager Kristiansen

Den 26-årige Morten Nørager Kristiansen er startet i praktik som User Experience-designer og implementeringskonsulent i Ditmer. Han skal arbejde med design og brugertests, og derudover skal han hjælpe med implementeringen af ESDH-systemet SBSYS, der bruges af over 30 kommuner landet over. Morten har tidligere haft studiejob som producerassistent og tester i VR- og AR-virksomheden Kanda, hvor han blandt andet stod for at brugerteste virksomhedens løsninger.

Morten læser på kandidatuddannelsen i informationsvidenskab på Aarhus Universitet og har en bachelorgrad fra samme uddannelse. Fritiden bruger han især på at træne sine skills i håndbold, og så har han en stor interesse for ure, biler og rejser.