Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.
01. august 2014

Velkommen til Anne

Hun er lige så hård til usability, som hun er skarp til datavisualisering. Og så elsker hun Doctor Who. Mød ny kollega Anne.

Den 30-årige Anne Busch Balleby er ansat som customer experience-konsulent hos Ditmer. Hun tilknyttes digitaliseringshusets eDagsorden-team, hvor hun sammen med resten af teamet skal være med til at understøtte en sammenhængende oplevelse i brugernes interaktioner med Ditmers mødeløsning eDagsorden.

Anne er kandidat i journalistik og media management fra det tyske universitet HS Magdeburg og har taget en efteruddannelse inden for design af brugeroplevelser. Hun kommer fra en stilling som seniorkonsulent i webbureauet Kraftvaerk og har tidligere arbejdet som user experience-designer i energihandelsselskabet Danske Commodities og som webkonsulent i kommunikationsbureauet Xylofon.

Anne er lige så hård til brugerinddragelse og workshops, som hun er skarp til datavisualisering og prototyping. Og så har hun en skjult last i form af BBC's legendariske science fiction-serie Doctor Who, som hun i en årrække har fulgt tæt sammen med sin mand.

Du kan fange Anne på telefon 8734 2243 eller mail abb@ditmer.dk.

Mød Annes kolleger i Ditmer

Vil du vide mere om, hvordan det er at arbejde i Ditmer? Så tag fat i vores rekrutteringshaj Toke!
Toke Lund Pedersen
Projektchef