Menu Created with Sketch.
Close Created with Sketch.

Om os

Vi digitaliserer arbejdsprocesser for at skabe effektivitet, kvalitet, compliance og innovation.

Ditmer private virksomheder

Private virksomheder og organisationer

Vi skaber digitale arbejdsgange, som sætter jer i stand til effektivt at levere sammenhængende kunderejser i verdensklasse. Vi er eksperter i komplekse digitale projekter, som involverer integrationer, flere leverandører og som spiller tæt sammen med jeres strategi og forretningsudvikling.

Kommuner og regioner

Vi har mange års erfaring med digital forvaltning, ESDH, møder og digital sagsbehandling. Med vores ydelser og produkter arbejder vi for at understøtte og automatisere offentlig digitalisering som tager udgangspunkt i arbejdsprocesser. Vi arbejder på tværs af forvaltninger og fagområder, har erfaring og teknologi til integration med fagsystemer, fællesoffentlige løsninger og arbejder ofte sammen med andre leverandører om at realisere jeres ambitioner for digitalisering.

Ditmer Uddannelse

Uddannelsessektoren

Vi har leveret løsninger til mange aspekter af studieadministration på både erhvervsuddannelser og videregående uddannelser. Vi skaber løsninger som forbedrer jeres arbejdsgange ved at binde jeres faktiske behov sammen med de studieadministrative systemer og fællesoffentlige løsninger.

 

Hvem er Ditmer

Vi er mere end 45 ildsjæle, der brænder for at sætte teknologi og processer i spil for at løfte vores kunders forretning.

Vi har 17 års erfaring med skabe digitalisering i udfordrende sammenhænge, hvor vi involverer brugerne og sætter mennesket i centrum fra start til slut.

Vores mål er, at mennesker i fællesskab får arbejdsgange og teknologi til at smelte sammen i nye former, som er smartere og mere effektive end de hidtidige.

Vi bor i lækre lokaler i Aarhus sammen med vores søsterselskab FirstAgenda, der står bag en digital mødeløsning af samme navn. Kigger du forbi til en kop kaffe?

Vil du vide mere om, hvad vi kan, og hvordan vi arbejder? Så kan Morten hjælpe dig
Morten Ditmer
CEO