Om Ditmer 

Gode softwareløsninger handler ikke kun om teknik – men i høj grad også om psykologi, adfærd og strategi. Vores vision er at skabe en positiv forandring gennem strategisk forankring, nysgerrighed, sund fornuft, godt håndværk – og ikke mindst dygtig og velovervejet implementering. Vi skaber løsninger, som giver en reel effekt hos kunderne og brugerne. Vi tror på, at vejen til at skabe gode resultater er at fastholde og udvikle et miljø, hvor der er kort vej fra tanke til handling – og dermed læring.

Vi lægger vægt på at blive dygtigere og på at spille hinanden bedre, men også på, at vi har en kultur, hvor den enkelte tager ansvar, og kan udfolde sit talent.

Vi arbejder på tværs af brancher, og arbejder typisk med løsninger, hvor der er tale om komplekse processer. Vi lægger stor vægt på at turde udfordre hinanden og kunderne for at skabe de bedste løsninger gennem indsigt og forståelse.

Uanset om det handler om DitmerFlexLetDialogEduAdm eller et af vores andre produkter, så handler det i sidste ende om at skabe værdi hos vores kunder og deres brugere.

Vi har stort fokus på at løfte kundeoplevelsen – både i form af den gode løsning som skabes, men også i processen undervejs, og vi arbejder tværfagligt blandt andet i tæt samspil med vores UX og Design team.

Lige nu er vi 55 skarpe og lune mennesker med hjertet på rette sted, der brænder for at skabe nye digitale muligheder sammen med vores engagerede og ambitiøse kunder. Men vi har brug for flere dygtige kolleger til at forsætte vores udvikling – det er her du kommer ind i billedet.

Jobbet som Technical Writer 

Som Technical Writer i Ditmer indgår du i vores Customer Success afdeling med tæt tilknytning til Udvikling, hvor du har travlt med at sikre, at vores kunder får det optimale ud af vores gode løsninger.

Du vil skulle udarbejde manualer og vejledninger til vores produkter, som vil være tilgængelige for alle vores kunder igennem vores online produktportaler. Et eksempel på en af vores portaler finder du her. For at kunne skrive en vejledning, skal du have gode skriftlige egenskaber, styr på grammatikken og formår at formulere dig på en måde, der gør det nemt for brugerne at forstå budskabet. Du skal kunne tilpasse skærmbilleder til teksterne, som hjælper med kommunikationen. Kort og godt så vil du have ansvaret for at lave professionelle vejledninger, der er uden stavefejl, tegnsætningsfejl og kringlede formuleringer.

Som et alternativ til det skriftlige medie, kan en video i nogle tilfælde være et bedre redskab til at formidle specifikke dele af produkterne. Her vil du være med til at afgøre, hvornår dette er tilfældet, og ellers kaste dig ud i at lave et passende manuskript med det rette budskab.

Du vil skulle lave en skærmoptagelse baseret på dit manuskript og eventuelt supplere med forklarende tale, der vejleder brugeren igennem produktet.

Ud over manualer og vejledninger kan der være andre former for budskaber, som du kan byde ind på såsom release notes, flyers eller andet materiale fx til understøttelse af vores undervisningssessions. Her vil det være en fordel, at du har lidt grafisk flair, så du kan komme med et godt bud på, hvordan den velformulerede tekst skal placeres i forhold til billeder og andre elementer i materialet.

Vores kultur for frihed under ansvar stiller krav om, at du er udadvendt og trives i et socialt miljø, og det skal falde dig naturligt at tage ansvar for gode relationer til kunder og kolleger.

Størstedelen af vores kunder er danske, men vi bevæger os mod andre markeder. Derfor er det nødvendigt, at du både behersker dansk og engelsk i tale og skrift.

Vores forventninger til dig 

 • At du er dygtig og har mod på at blive bedre
 • At du er nysgerrig af natur – både på kunder, kolleger og på at finde gode løsninger
 • Du er i gang med en uddannelse som Medievidenskab, Informationsvidenskab, Kommunikation el.lign.
 • Du har overskud til at arbejde 10-15 timer om ugen ved siden af dit studie
 • Du er ikke teknologiforskrækket, og er nysgerrig på at klikke dig igennem de forskellige produkter for at blive klog på funktionaliteten
 • Du er stærk i dansk og engelsk både skrift og tale
 • Det er et plus, hvis du behersker andre nordiske sprog skriftligt såsom norsk

Vi tilbyder 

 • Dygtige og imødekommende kolleger med hjertet på rette sted og en høj faglighed og ambition
 • Fleksible arbejdstider
 • Et uformelt og afslappet miljø med en udadvendt og humoristisk tone
 • Ubetinget Danmarks bedste frokostordning
 • En bred vifte af sociale arrangementer – (Du kan lige nå med til julefrokosten)
 • Danmarks lækreste kontorlokaler (siger mange til os :-))

Det praktiske 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: 15. december – men møder vi den rette kandidat før frist, er vi klar til at slå til!

Grundet behovet for videndeling og daglig sparring forventer vi, at du bor inden for en times kørsel fra Aarhus.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send din ansøgning i dag.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så er du velkommen til at kontakte Jonas Bolmgren på mail jrb@ditmer.dk / +45 87 34 44 95