Vores mission er at hjælpe dig til vellykket digitalisering

Ditmer vellykket digitaliseringsmodel

Vellykket digitalisering skal effektivisere processer, og skabe nye kundeoplevelser. Det er selvfølgeligheder, men vejen dertil er ikke så simpel. Hos Ditmer kender vi vigtigheden af, at udviklings-processen varetages i et' hus, og af eksperter som taler sammen.

Lige fra rådgivning om muligheder, de indledende brugeranalyser og design til den færdige software er udviklet, implementeret og løbende skal optimeres. Vi er et hold af både tekniske specialister, kreative designere, visionære forretningsfolk, projektledere med styr på metoden og venlige supportere. Sammen er vi hemmeligheden bag, samt løsningen til succesfuld digitalisering.

Gennem tiden har holdet bl.a. præsteret at være blandt de første til at implementere den agile metodik i Danmark, udvikle Danmarks førende ESDH-system: SBSYS, bygge innovative systemer til private virksomheder som Bandagist-Centret og HOME, skabt automatiserings-platformen DitmerFlex samt udviklet den første version af AI startuppet First Agenda - et startup man stadig er medejer af. Ditmer er historien om et hold, som brænder for at udvikle morgendagens digitalisering og udbrede de nye muligheder som teknologien skaber både for offentlige- og private virksomheder.

Vi har skabt vellykket digitalisering for disse udvalgte kunder

En samarbejdssituation

En følelse af samarbejde!

Hos Ditmer investerer vi i at forstå din virksomhed og jeres fremtidige behov. Det gør vi for at kunne stille de vigtige spørgsmål - som din digitale sparringspartner.

Derfor er konsulenterne både med til kundemøder, den indledende procesafklaring og naturligvis statusmøder. Det er en af nøglerne til at skabe løsninger som passer præcis til din virksomhed.

Fakta om Ditmer

1300 digitale projekter

Home, TDC og Københavns Kommune er blot en del af porteføljen

50 digitale specialister

Digitale konsulenter, kreative UX’ere og projektledere får dig fra idé til værdi

21 forskellige teknologier

React, .NET, Machine Learning? – sammen finder vi den rigtige teknologi

187 optimerede arbejdsgange

Digitalisering som kan betale sig!

Leverandør til +20 brancher

Vi anvender viden på tværs af brancher bl.a. detail, forsygning, og offentlig.

19 års erfaring

Det startede i 2000 - i dag har vi skabt digitale forbedringer i alle brancher

De principielle byggesten

Bag den strømlinede udvikling står 4 stærke principper! Principper som sikrer intuitive brugerflader, hurtig effekt og løsninger som udvikler din virksomhed.