Hos Ditmer er vi specialister i at bygge bro mellem jeres virksomhed og jeres digitale potentiale.

For at digitalisering kan blive brugbart, skal det være både forståeligt og konkret. Derfor bruger vi tid på at se dykke ned i jeres virkelighed og hverdag.

Måske har I en velkendt og velbeskrevet udfordring, hvor I kender løsningen. Og måske står I i stedet over for en udfordring, hvor I snarere har brug for en sparringspartner, med hvem I kan sammen kan udarbejde en løsning.

Vi kan udfylde begge roller – altid med udgangspunkt i jeres digitale strategi og med forståelse og respekt for jeres unikke situation. Og med forståelse for, hvordan løsningen ser ud fra brugernes side. Nu og i fremtiden.

I fællesskab fastlægger vi en digital strategi for din virksomhed – eller tilretter den nuværende – og udarbejder en overordnet handlingsplan, som vil bane vejen for, at din virksomhed vil nå både jeres kort- og langsigtede mål.

Rådgivning og samarbejde – det er formlen på succes.

"Ditmer har været helt fantastiske. Både som sparringspartner, men også til at gøre mulighederne helt konkrete, når der skulle luftes ideer"

Jonas Jeppesen

CEO i Zyberia

Digital forretningsrådgivning

Sammen udforsker vi jeres virksomheds digitale muligheder, således at I får et bedre overblik og i højere grad kan tage beslutninger om, hvilke teknologier der passer til jeres nuværende forretningsstrategi.

Digital transformation

Vi hjælper dig i mål med din digitale transformation, hvad enten du ønsker at effektivisere dine processer, bygge nye forretningsmodeller eller skabe sublime kundeoplevelser. Vi laver i fællesskab en koordineret plan for udviklingen, implementeringen og forankringen af transformationen i din virksomhed.

Forretningsudvikling

Vi hjælper med at få begreb om, hvilke digitale indsatser der bedst kan svare sig at gennemføre for din virksomhed - samt i hvilken rækkefølge. Fokus er på hvilke strategiske fordele eller konkret udbytte, de enkelte indsatser giver, hvilke omkostninger de medfører, og hvordan de afhænger af hinanden.

Tech radar

En Tech radar indebærer en dybdegående finkæming af de nyeste digitale trends på markedet, efterfulgt af en vurdering der skal bestemme, hvilke af disse der egner sig til jeres virksomhed. Dette kunne være teknologier som RPA, machine learning eller Cloud computing.

Digitaliseringsworkshop

Digitaliseringsworkshoppen vil fokusere på dine indledende problemstillinger, hvordan de kan løses og hvilke faktorer, der vil have en betydning for det endelige resultat. Dette kunne være jeres kunder, konkurrenter eller yderligere digitaliseringsmuligheder. Du vil gå herfra med en konkret handlingsplan, der vil hjælpe dig videre på vejen mod din endelige digitale målsætning.

En collage af medarbejdere
Applikation der vil hjælpe med skiskader

Case

Zyberia vil digitalisere informationsbehandlingen under alpin-ulykker

Ulykker er uundgåelige, men når skaden er sket, er effektive kommunikationsveje en nødvendighed. Den bagvedliggende proces vil Zyberia gøre mere effektiv og problemfri – og det har de nu fået en prototype til.

Læs hele casen