Hos Ditmer specialiserer vi os i at bygge broer mellem jeres virksomhed og digitale potentiale, for at gøre digitalisering både forståeligt og konkret. Derfor bruger vi tid på at se mulighederne der er til stede ved jer som kunde, møde dem med vores faglighed og sætte os bedst muligt ind i jeres situation. Dette kunne være en velkendt udfordring, hvor I allerede har ønsker til en løsning, eller måske blot indledende overvejelser, hvor der istedet søges en sparringspartner til idegenerering. 

Vi sætter os ind i jeres digitale strategi og rådgiver med tanke på jeres unikke situation, hvor teknologi sættes op mod fremtidige brugeres forståelse. I fælleskab fastlægger vi en digital strategi for din virksomhed, hvilket indebærer udarbejdelsen af en overordnet handlingsplan, som vil bane vejen for at din virksomhed vil nå både jeres korte -og langsigtede mål.

"Ditmer har været helt fantastiske, både som sparringspartner, men også til at gøre mulighederne helt konkrete, når der skulle luftes ideer"

Jonas Jeppesen

CEO i Zyberia

Digital forretningsrådgivning

Sammen udforsker vi jeres virksomheds digitale muligheder, således at I får et bedre overblik og i højere grad kan tage beslutninger om, hvilke teknologier der passer til jeres nuværende forretningsstrategi.

Digital transformation

Vi hjælper dig i mål med din digitale transformation, hvad enten du øsnker at effektivisere dine processer, bygge nye forretningsmodeller eller skabe sublime kundeoplevelser. Vi laver i fællesskab en koordineret plan for udviklingen, implementeringen og forankringen af transformationen i din virksomhed.

Forretningsudvikling

Vi hjælper med at få begreb om hvilke digitale indsatser, der bedst kan svare sig at gennemføre for din virksomhed - samt i hvilken rækkefølge. Fokus er på hvilke strategiske fordele eller konkret udbytte, de enkelte indsatser giver, hvilke omkostninger de medfører, og hvordan de afhænger af hinanden.

Tech radar

En Tech radar indebærer en dybdegående finkæming af de nyeste digitale trends på markedet, efterfulgt af en vurdering der skal bestemme hvilke af disse der egner sig til jeres virksomhed. Dette kunne være teknologier som RPA, machine learning eller Cloud computing.

Digitaliseringsworkshop

Digitaliseringsworkshoppen vil fokusere på dine indledende problemstillinger, hvordan de kan løses og hvilke faktorer der vil have en betydning for det endelige resultat. Dette kunne være jeres kunder, konkurrenter eller yderligere digitaliseringsmuligheder. Du vil gå herfra med en konkret handlingsplan, der vil hjælpe dig videre på vejen mod din endelige digitale målsætning.

En collage af medarbejdere
Applikation der vil hjælpe med skiskader

Case

Zyberia vil digitalisere informationsbehandlingen under alpin-ulykker

Ulykker er uundgåelige, men når skaden er sket, er effektive kommunikationsveje en nødvendighed. Den bagvedliggende proces vil Zyberia gøre mere effektiv og problemfri – og det har de nu fået en prototype til.

Læs hele casen

Vil du høre mere om hvordan vi kan rådgive dig til målstregen? Så snak med Toke