Efter endt idriftsættelse og implementering kan du vide dig sikker på en konsekvent overvågning af løsningen, både hvad angår kritiske nedbrud eller mindre fejlmeldinger. Vi stiller et professionelt supporthold til rådighed, hvor alt håndteres efter ITIL processen, og kundens succesfulde brug af systemet er vores største prioritet. Vi kommer løbende med feedback til mindre rettelser, som vil gøre en stor, langsigtet forskel i driften og den daglige brug af systemet.

Hvis der er tale om et problem der ligger udenfor et tidligere samarbejde med os, vil vi stadig hellere end gerne træde til med vores faglighed og forsøge at nå frem til en løsning. Vores løsninger tager alle højde for gældende sikkerhedskrav og løsninger bygges så den på bedst mulige måde gør det nemt for dig at overholde GDPR.

Hypercare

Ved idriftsættelse af nye løsninger eller større ændringer tilbyder vi en hypercare-periode, hvor vi står klar med ekstra intensiv support og støtte til jeres superbrugere og hurtig håndtering af fejl og udfordringer.

Drift og Cloud

Vi leverer løsninger som Software-as-a-Service, hvor I ikke selv skal installere software. Her kan vi enten sørge for hosting af jeres løsning i vores private cloud i et dansk ISO27001-certificeret datacenter hos Zitcom, eller i en public cloud i Microsoft Azure på servere indenfor EU.

Service og support

Vi står klar med support og støtte til jeres superbrugere og hjælper jer med konfiguration og integrationer. Flere løsninger kører i skyen eller som Software-as-a-Service (SaaS), men hvis I selv hoster løsningerne, kan vi hjælpe jeres it-afdeling med applikationsdriften. Vi kan stille SLA til rådighed så I er sikre på at få en responstid der svare til jeres behov.

Persondata

Vælger I at hoste hos os, sikre vi at jeres logs gemmes i 6 måneder. Her kan vi stille overvågning af logs til rådighed, og reagere hvis der foregår aktivitet i Løsningen som bryder med GDPR. Denne overvågning aftales med jer, så vi sikre at de rette dele af løsningen overvåges.

IT-sikkerhed

Vi anvender sikre servere indenfor EU, hvor høj kryptering sørger for at dine data er sikkert opbevaret. Der er konstant overvågning på løsningerne som vi har udviklet, og det vil altid fremgå hvem der tilgår hvad, i tilfælde af eventuelle angreb.

Databehandling

Vi sikrer at der bliver etableret en databehandleraftale, der sørger for at vi kan håndtere jeres data efter gældende juridiske bestemmelser.

Case

Horsens har taget styringen over digitaliseringen

Implementeringen af DitmerFlex har gjort Horsens Kommune i stand til selv at digitalisere interne og eksterne arbejdsgange – både nu og i fremtiden.

Læs case

Har du spørgsmål vedrørende support? Så snak med Jonas