Nyhed

Ditmer er blevet en del af Visma Consulting A/S og med ny adresse

Ditmer A/S er fra årsskiftet fusioneret med Visma Consulting A/S, og vi er blevet en del af Visma familien. Vi fortsætter som en selvstændig forretningsenhed i Visma Consulting A/S med eget brand, og vi hedder fortsat Ditmer.

 

Fortsat et Digitaliseringshus med Stort D(itmer)

Digitalisering handler om forretning og om at skabe nye muligheder, der flytter organisationer fremad - både private og offentlige.

Vores fokus er fortsat at levere vores kerneydelser inden for digitalisering i form af digital rådgivning, koncept udvikling – og ikke mindst softwareudvikling og applikationsmanagement.

Kort sagt: at gå fra ide til løbende værdiskabelse i dagligdagen.

 

Ny adresse - nye muligheder

Vi glæder os til fortsat at udvikle vores kerneydelser, men også til at indgå i nye spændende samarbejder med andre dele af Visma, så vi fremadrettet kan tilbyde endnu flere ydelser i samarbejde med vores dygtige kolleger i Visma Consulting.

For at udfolde de nye muligheder bedst muligt, flytter vi ned på Aarhus Ø i Pakhusene for at sidde på 8. sal sammen med netop BI&AI huset Kapacity og Webbureauet Co3, som også er en del af Visma familien.

Vores nye fælles adresse give os optimal udnyttelse af hinandens ekspertiser og erfaringer på tværs af de enkelt Visma firmaer.

Blandt andet inden for Applikations Management (AM) og hosting forventer vi at kunne udbygge vores servicetilbud i den kommende tid, men også indenfor BI området takket være samarbejder med Kapacity, som er et af Danmarks førende BI&AI huse.

 

Endnu flere samarbejdsmuligheder

Det også blevet endnu lettere at arbejde sammen med os som offentlig kunde, da vi nu også kan tilbyde, samarbejder på SKI 02.17 (IT konsulenter), og vi fortsætter selvfølgelig på SKI 02.18 (It-løsninger og It-projekter).

Hvordan kan vi hjælpe?

Læs om vores services